Pages Menu
Categories Menu

Сама съм си виновна за депресията, и за всичко което последва след нея

Депресията, която прекарах, ме промени напълно. Сама съм си виновна за нея, и за всичко, което се случи, докато бях в това състояние

Депресията е тема, която не може да се приключи като дискусия. Тя е толкова многолика, че не може и да се дефинира правилно, или поне съществуващата дефиниция не е съвсем пълна. Мисля, че депресията е различна, като усещане, за всеки човек. Някои преминават през това състояние, докато ходят на работа, срещат се с други хора, усмихват се. И най-често този тип хора посягат на живота си, или правят нещо друго, което застрашава живота и здравето им.

Други, като мен, се изолират от обществото, не излизат, не се хранят… И тези външни признаци са като помощни колела, които ни помагат да извървил целия, мъчителен път на депресията. Така става ясно, че нещо не е наред. И все ще се намери някой, който да помогне.

Аз сама съм си виновна за депресията, която преживях. Можеше и да не задълбавам толкова в една наскоро приключила любовна история. Можех да продължа напред. Но, поради някакви неясни за мен причини, се скапах. Скапах се, ама яко. За няколко месеца отслабнах драстично, състарих се. И за какво? Нито той се върна, нито аз се почувствах по-добре.

Сега малко трудно се възстановявам, но поне вече не се чувствам така опустошена.

Нина П. от СОфия

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *