Pages Menu
Categories Menu

Синдромът на юношеска хиперактивност и интернет са свързани

Социалните мрежи и интернет са твърдо установени в живота на съвременните хора. Но с тях е по-добре да не се злоупотребява

Според Mail.RU News , прекомерният ентусиазъм в социалните мрежи и интернет застрашава развитието на синдрома на хиперактивност и дефицита на вниманието. При този синдром има проблеми с концентрацията и повишена импулсивност при подрастващите.

Изследователи от Университета в Южна Калифорния решиха да проучат тези взаимоотношения. В продължение на две години те са прегледали над 2 587 ученици (средната възраст е 15,5 години). Тийнейджърите разказват колко често използват социалните мрежи и интернет, като цяло. Освен това е взета под внимание и следната активност в мрежата: отговор на съобщения, проверка на социални мрежи, онлайн покупки, четене, гледане на видео или изтегляне на музика. Успоредно с това учените търсят симптоми на синдрома на хиперактивност.

Повторни проучвания се провеждали на всеки шест месеца през следващите две години. Оказа се, че сред онези, които са използвали Интернет рядко, симптомите на синдрома се появяват при по-малко от 5% от случаите. Но сред тези, които често използват социални мрежи и други медии, са открити симптоми в 11-16% от случаите.

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.