Pages Menu
Categories Menu

Коя е най-голямата ви слабост?

Отговорът на въпроса коя е най-голямата ви слабост ще разкрие тази картина

Отговорът на въпроса коя е най-голямата ви слабост ще разкрие тази картина

Ако сте готови да се поровете в себе си, Wonderneed ви предлага тест, които ще ви изненада.

Какви са вашите недостатъци и минуси в любовта? За да си отговорите на този въпрос, погледнете бързо тази картинка, без да я разглеждате в детайли, и зафиксирайте първия предмет, който забележите. Какво виждате?

Ако сте забелязали череп, то в отношенията си вие сте склонни постоянно да нервничите и да се тревожите по всеки повод. Това може да ви доведе до стресови разстройства и депресия.

Склонността ви да сте прекалено предпазливи, може да не ви позволи да разгледате онези детайли, които действително са важни и значими. Когато въпросът засяга личния ви живот, вие пропускате удобни възможности, тъй като хабите много време да се тревожите за всички причини, поради които нещата могат да се объркат. Престанете да живеете в страх, не се самонавивайте и не рисувайте в съзнанието си апокалиптични картини на бъдещето. Приемете човека такъв, какъвто е, и се радвайте на настоящето си с него.

ЗАВЪРЗАН ЧОВЕК

Ако сте видели завързан човек между дървета, личността ви се намира в почти, постоянен конфликт. Не се плашете! Това не означава задължително, че буквално воювате със околния свят. По-скоро редовно се сражавате със самите себе си.

А за да установите трайни и здрави отношения с друг човек, трябва да умеете да откриете чувството на любовта у себе си. Наистина трябва да се приемете – със силните и слабите си страни. А ако не успеете да се обикнете, как бихте могли да обичате друг човек?

Напълно възможно е да постигнете вътрешно равновесие, но само трябва да го пожелаете. Просто поработете със себе си.

ОГРАДА

Ако сте забелязали ограда в полето, то най-големият ви недостатък в
любовта е, че се изолирате от останалия свят. Когато не сте готови да отворите сърцето си,вие пропускате шанса си да срещнете истинската любов.

Да, нормално и напълно естествено е да се опитвате да се защитите след обидите и провалите, които сте преживели. Но ако изградите висока стена около сърцето си, то никой не би могъл да влезе в него. А и вие самите трудно ще можете да излезете извън оградата.

Започнете постепенно да събаряте оградата. Запознайте се с хора, общувайте с тях, правете го бавно и постепенно, за да се почувствате в безопасност. Защото, ако не рискувате поне малко, нищо няма да се получи.

ЛОДКА

Ако сте видели окачена лодка и гнездо с яйца, вашето „слабо звено“ в любовта са прекалено високите, а по-точно непостижими стандарти.

Разбира се, важно е да се сте наясно какво търсите в отношенията. Не бива обаче да създавате прекалено „тясно специализиран“ списък на чертите, които бихте желали да видите у потенциалния си избраник. Никога няма да срещнете кандидат, който да отговаря на абсолютно всичките ви изисквания. Няма нищо осъдително в това да желаете семейство, хубава кариера и любящ партньор. Но когато ставате все по-конкретни в желанията си, вие се изключвате от реалността.

Помнете, че идеалната картина на вашето бъдеще и прекалените ви изисквания ще отблъснат всекиго от вас.

Вслушайте се в тези съвети! Може би следващия път ще видите в картинката нещо друго.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.