Pages Menu
Categories Menu

Страхът от раздяла разрушава отношенията, разкриха експерти

Страхът от раздяла е еднакво парализиращ, както за мъжете, така и за жените. Но, оказа се, че дамите страдат по-често и по-дълго

раздяла
Страхът от раздяла може да развали отношенията. Дори и да не е основателен, този страх поставя някои бариери пред нормалното общуване между двама човека.

Участниците в ново проучване, проведено в Италия, трябвало да говорят и споделят пред специалистите подробности за себе си и за връзката, в която участват. След това учените са работили върху това как доброволците възприемат евентуален риск от прекъсване на връзката. Участниците дадоха материал и за някои статистически данни, касаещи раздялата, съобщава The Daily Mail .

Доброволците бяха попитани за отношението им към партньора и предаността. Учените открили, че романтичните чувства и преданост са по-силни, когато рискът от раздяла не е споменат. Ако участниците случайно са узнали за високия или ниския риск от раздяла, романтичните чувства и предаността рязко са били влошени.

Винаги съществува умерен риск от раздяла, дори и при засилени романтични чувства и отдаденост. По този начин страхът от раздяла убива любовта и може да доведе до пробив в отношенията. Експертите се надяват, че техните заключения ще бъдат полезни за психолозите.

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.