Pages Menu
Categories Menu

Откровено за живота: страшно ли е да умреш?

Холи Бутчър – 27-годишна австралийка, умира на 4 януари 2018 г. Тя угасва буквално за година от саркома на Юинг. Малко преди да се сбогува със този свят, тя реши да сподели някои свои разсъждения

живота
Саркома на Юинг е доста рядко онкологично заболяване, което в повечето случаи поразява млади хора. Ден преда да умре, младата жена публикува във фейсбук прощално писмо, в което споделя свои мисли за това какво всъщност е важно в живота и с кое й е най-трудно да се раздели…

Реших да напиша това послание не защото ме е страх. Докато живеем, не разбираме какво е смъртта и колко бързо приближава. С изключение на ситуациите, когато човекът по някаква причина желае да поговори на тази тема, но се прави, че смъртта не съществува, че това няма да се случи с всекиго от нас. Това е своето рода табу в обществото, тема, на която не се говори. На мен също ми е много трудно, трудно и непонятно.

Бих искала хората да престанат толкова силно да се тревожат за проблемите. На фона на напускането на този свят всеки друг проблем и стресова ситуация изглеждат крайно незначителни. Повярвайте ми! Всички нас – мен много скоро, вас след няколко десетки години, ни очаква една и съща участ. Ще си отидем от тази земя.

В последните няколко месеца имах много време да мисля за това. В повечето случаи такива мисли ме навестяват нощем, затова можех много добре да ги анализирам в пълна тишина. И ето до какъв извод стигнах.

Всеки път, когато сте нервирате за глупости и се оплаквате от нищожния си живот, помислете за хората, които имат истински проблеми

Проблеми, които са неразрешими, от които не могат да избягат. Проблеми, които зачеркват абсолютно всичко. Спомнете си за мен! И кажете благодаря на живота, че трудностите ви са толкова дребни. Всеки проблем с изключение на смъртта може да бъде решен. Не го забравяйте!

Безусловно, житейските трудности понякога са много досадни

Опитайте поне да не изливате своя негатив върху друг човек. Голямо щастие е, че сте живи. Можете да излезете на улицата и да вдишате свежия въздух. Очите ви могат да видят колко зелени са дърветата и колко синьо е небето. Вие можете всичко това, а аз скоро няма да мога.

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.