Pages Menu
Categories Menu

Стресът причинява инфаркт на мъжете и инсулт на жените

Опасността от сърдечни заболявания при мъжете е 2 пъти по-висока, особено ако пушат, пият и ядат вредни храни. Стресът е само отключващ фактор


Открита е силна зависимост между психическото безпокойство и мозъчния инсулт при жените. тази връзка може би се дължи на различни механизми между психологическото страдание и различните видове сърдечносъдови заболявания при жените.

Обяснение за тези резултати при двата пола ще се търсят с още изследвания.

Изводът обаче е, че мъжете трябва много да внимават за начина си на живот. Екипът е установил, че при увреждащото влияние от тютюнопушенето,
алкохола и вредните храни рискът от инфаркт се е увеличил с 18 % сред жените и с 30% сред мъжете. Съотношението се запазва почти непроменено с напредването на възрастта след 40.

Това проучване категорично потвърждава, че колкото по-силен е стресът, толкова по-голяма е вероятността за сърдечносъдови инциденти и при двата пола. При детайлизирането на степените на стреса изследователският екип е установил, че рискът от инфаркт и инсулт нараства възходящо с увеличаването на силата на ежедневното напрежение.

Данните са красноречив аргумент всеки, който изпитва психическо безпокойство, да търси медицинска помощ колкото може по-рано, съветва д-р Каролин Джаксън.

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.