Pages Menu
Categories Menu

Стресовитал е средство за ефективна победа над безсънието

Безсънието ме измъчваше повече от година, преди изобщо да реша да взема някакви мерки. Все си мислех, че е временно, и че ще ми мине. Нищо подобно!

безсънието

Insomniac counting sheep in bed

Когато човек се бори с безсънието, той не осъзнава колко обречена може да е тази борба, ако не разполага с подходящите средства. Първо на първо, човек трябва да има желание. Да се каже, че този проблем съществува, и ще направи всичко, което е по-силите му, за да го реши. За мен няма две мнения по въпроса – капките Стресовитал много ми помогнаха да се справя с безсънието. Благодарение на тях аз сега спя не като бебе, но пък доста по-добре, отколкото преди. И си мисля, че ако по-рано знаех за тези капки, сигурно вече да съм забравила за всичко онова, което безсънието ми причини.

Не знам дали самото безсъние е нещо неприятно, или по-неприятна е борбата с него. Цялото това въртене, неспокойствие, страх от това, дали ще се случи или няма да се случи, кога ще се случи – това е по-страшно от всичко, което някой може да си представи. Чакането, очакването и всичко, свързано с него. Радвам се, че се отървах. Радвам се, че намерих начин да се справя с този проблем. Щастлива съм, че открих средство, което ще ми даде възможност да прескоча безсънието, ако то пак реши да ме измъчва.

Минка Р. от София

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.