Pages Menu
Categories Menu

Стресовитал ме измъкна от блатото на летаргията

Летаргията е ужасно състояние. А моята летаргия беше още по-ужасна. Тя беше от оня вид, който уж си даваш вид, че нещо правиш, но всъщност нищо не се случва

летаргията

Не знаех как да се избавя от летаргията. Не знаех как да победя умората. Не можех изобщо да мисля адекватно. Това е много особено състояние – все едно тялото не е мое, все едно се гледах отстрани.

Капките Стресовитал не бяха първото и последно нещо, което опитах, за да се справя с това положение. Но, капките Стресовитал бяха единственото средство, което ми помогна. Справих се с положението, въпреки че ми беше доста некомфортно.

Най-гадно от всичко беше това, че не можех да се концентрирам. Даже направо започнах да забравям. Разбрах, макар и не както трябва, как се чувстват хората с деменция. Просто в един миг разбрах колко е страшно да човек да е болен. И то без да ме боли нещо. Затова онова, което най-много искам да кажа в това писмо, е че човек трябва да си цени здравето. Да го ценим, когато започнем да го губим е глупаво. Просто трябва да направим така, че да не го губим!

Капките Стресовитал ми помогнаха да изляза от летаргията. Успаха да изтрият умората и да ми дадат тонуса, от който имах нужда!

Милена Х. от София

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.