Pages Menu
Categories Menu

Стресовитал ми върна радостта от живота

Радостта от живота беше нещо, което ми се беше случвало в един друг живот. Когато, може би, бях съвсем друг човек. Но, ето че се върна при мен, благодарение на капките Стресовитал

радостта към живота

Радостта към живота е различна за всеки човек. Всеки от нас си има малки радости, на които се радва. И, понеже сме различни, ги оценяваме по различен начин. За мен радостта от живота беше да бъда полезна на другите. Исках да доставям радост на хората около мен, да ги карам да се усмихват.

Честно казано, не знам какво и как се случи, но преди около две години аз самата спрях да се усмихвам. Да не говорим за това, че не ми беше възможно по никакъв начин да общувам с хората около мен. Просто се затворих в себе си, престанах да излизам. И, понеже това състояние продължи прекалено дълго, реших да отида са поговоря с психиатър. Естествено, бях в депресия. Колкото и да не исках да си призная, радялата с един скъп за мен човек ми се беше отразила по някакъв начин. Затова започнах да ходя на сеанси и да използвам капките Стресовитал. Четири месеца по-късно аз бях съвсем друг човек. Сега се чувствам не точно такава, каквато бях преди, но все пак по-добре, отколкото когато бях изпаднала в онова не особено здравословно състояние за мен. Благодарение на капките Стресовитал и на мерките, които взех навреме.

Гери Х. от Пловдив

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.