Pages Menu
Categories Menu

Тежката работа е опасна за хората със сърдечни заболявания и диабет

Сърдечни заболявания и диабет – тези две състояния могат да бъдат следствие от редовното излагане на стрес

заболявания
Стресът е нормална реакция на тялото в трудни житейски ситуации. Въпреки това, той причинява редица физиологични промени, които могат да повлияят на човешкото здраве. Британски учени откриха, че хората, които имат кардиометаболни нарушения и които изпитват стрес на работното място, рискът да не доживеят до старост е 68% по-висок, за разлика от хората с по-малко стресираща работа, пише UPI.com .

Изследователите анализираха данните за здравето и начина на живот на повече от 100 000 мъже и жени, включително 3400 души, страдащи от сърдечно-съдови заболявания и диабет. Проучването продължи 14 години. През това време са умрели приблизително 3800 участници. Експертите оцениха нивото на стрес, на което са изложени доброволците на работното място и техния социо-икономически статус.

Изследването показа, че при хората със сърдечни заболявания, диабет и за тези, които са имали инсулт, е много по-опасно да работят на работа с по-високо ниво на стрес, отколкото други. Рискът от преждевременна смърт при тези участници е значително по-висок. Изследователите са взели предвид факторите, които биха могли да повлияят на резултатите.

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *