Pages Menu
Categories Menu

Трябва първо да забравя болката!

Трябва първо да забравя болката. Така си казах в онзи момент, в който се усетих най-слаба. И, не – това не е история за раздяла, а за ново начало

да забравя болката

Да забравя болката, да продължа напред и да сложа началото на живот, който исках и заслужавах. Няма по-трудно нещо от това. Не за друго, а защото всяко начало е трудно. Не знаех откъде да започна, затова започнах от себе си.

Казах си, че в рамките на три месеца ще обърна внимание само на себе си. Външно, вътрешно, хранене, спорт – всичко. Така и направих. Подстригах се, минах (много трудно) на диета. Започнах да спортувам. И си казах, че сега е момента да спестявам. Трябваше да спестявам пари и да си спестявам неприятности. Всякак намирах начин да се справям. не винаги успявах, но си казвах, че при всяка крачка назад ще правя три напред.

Две години ми отне този процес. За тези две години успях да си стъпя на краката и да си дам обещанието, че нищо и никой няма да развали постигнатото – най-вече аз. Отслабнах с 31 килограма! За две години свалих огромен товар от плещите си – емоционален, и не само. И срещнах човека, който ме заслужава такава, каквато съм сега – истинска и спокойна! Успях да забравя болката и да продължа напред!

Мила

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *