Pages Menu
Categories Menu

Учените са научили какви са последиците от дори малка липса на сън

Ако човек загуби или се лиши дори и само от два часа сън, нивото на гняв и раздразнителност може значително да се увеличи, съобщава The Daily Mail


Липсата на сън и връзката с лошото настроенир и раздразнителността доказаха учените, а Дейли мейл цитира , откритието на университета в Айова. Между другото, вече е доказано, че съществува връзка между липсата на сън, повишената тревожност, тъгата и намаляването на показателите за щастие и ентусиазъм.

Тези заключения бяха направени на базата на проучвания на десетки доброволци. 42 доброволци бяха разделени на групи. Първата група запази обичайния модел на сън (почти 7 часа сън на нощ), а втората група съкрати продължителността на нощния сън с 2 до 4 часа в продължение на два дни (средно 4,5 часа сън на нощ).

Преди и след активната фаза на експеримента доброволците трябваше да оценят различни продукти, докато слушат неприятни звуци. Това предизвика дразнене и гняв. Оказа се, че най-силната отрицателна реакция е наблюдавана във втората група. И промяната в звука показа, че нивото на гняв и раздразнителност не намалява по никакъв начин, ако човек е спал малко. Умората с 50% предизвика идентифицирания ефект.

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.