Pages Menu
Categories Menu

Умора и апатия – една не много добра комбинация!

Комбинацията от умора и апатия не е никак добра комбинация. Който не я е преживял, само той не знае какво е и колко неприятно може да бъде това състояние

умора

Умора, когато се събуждам, умора преди да заспя. Умора, от която бяга дори и съня…

Много мога да разказвам за това мое състояние, което не е никак приятно. До такава степен се бях преуморила, че едвам се справях с онова, което трябваше да върша през деня. Ужасно нещо, ужасна умора.

Не знам откъде се взе, но съм щастлива, че вече я няма. Чувствам се много по-добре, откакто започнах да взимам капките Стресовитал.

Някой може да каже, че като има умора трябва да се пият някакви освежителни напитки. Не е така. Колкото и парадоксално да звучи, аз се чувствам отлично свежа, след като започнах да взимам капките Стресовитал. Даже в началото имаше един период, който бях увеличила леко дневната доза, и ги започвах още от следобеда да ги взимам. И това ми гарантираше една добра почивка през деня. Защото, колкото и да се спи през деня, няма нищо по-хубаво от нощния сън. Затова направете всичко възможно да си го гарантирате. Ако нещо не е както трябва, вземете си капките Стресовитал – гарантирано ще ви помогнат да заспите и ще ликвидират всякаква умора.

Жоржета Горчева от Русе

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.