Pages Menu
Categories Menu

За да изглеждате здрави, трябва да се усмихвате!

За да изглеждате по-здрави трябва да се усмихвате по-често. Но, усмивката не бива да е гримаса, а искрена реакция

здрави
Изследователи във Великобритания са установили, че хората с усмивка на лицето си изглеждат по-здрави от тези, които не се усмихват. Усмивката в този контекст е толкова важна, колкото грима и загубата на тегло. Експерти поискаха от доброволци да дадат оценка на здравословното състояние на различни хора според външния им вид, пише Дейли мейл.

Какво откриха учените? Хората с искрена усмивка се считат за собственици на по-добро здраве, отколкото хората с израз неутрално лице и тези, които просто не изглеждат весели. Усмивката има същия ефект като грима, индекса на нормалната телесна маса и младежкото излъчване.

Между другото, преди време служители на Университета на Западно Онтарио са установили, че усмихнатите хора не изглеждат по-възрастни. Учените направиха експеримент. На участниците бяха показани снимки на хора с усмивка, неутрални и такива с изненадан израз на лицето.

Специалисти са открили: според доброволците усмихнатите хора изглеждат по-възрастни. По-млади от действителната си възраст изглеждали онези, които имали израз на изненада върху лицето си. Това означава, че действителните оценки на доброволците се различават от техните вярвания.

Хората с усмивка изглеждат с поне две години по-стари, отколкото онези с неутрален израз. Според изследователите проблемът е в бръчките, които се появяват около очите, когато се усмихваме. И изненаданото лице също има бръчки. Но пък на въпроса кой е по-здрав, участниците единодушно определили усмихнатите хора за по-здрави.

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *