Pages Menu
Categories Menu

Запознанство по японски – има ли значение кръвната група за добрата връзка?

Хората търсят надеждни спътници в живота. Мениджърите – изпълнителни и креативни служители. Те дори изискват от кандидатите справка от лекар хематолог, където е посочена кръвната група


Смята се, че комбинирайки хора с определена кръвна група, може да се създаде идеалният колектив.

ЗАПОЗНАНСТВО ПО ЯПОНСКИ

Действително ли характерът на човека зависи от кръвната му група? Засега -само в Япония. В Страната на изгряващото слънце са популярни т.нар. Speed Dating – бързи срещи. Но има една особеност – мъжете и жените задължително се интересуват от кръвната си група.

Японците се ориентират така и при избора на работа. Повсеместно са разположени апарати за експресен кръвен анализ – по гари, молове, ресторанти.

„Кървавият“ метод се нарича „кецуеки-гата“ и се практикува от 30-те години на миналия век. Дали пък в това не се крие тайната на японското икономическо чудо?

КЛЕТЪЧНА ПАМЕТ

Колкото и парадоксално да звучи, всяка кръвна група съдържа генетична информация за диетата и стратегията на поведение на нашите предци.

Така например I (нулева) кръвна група е текла във вените на неандерталците. Те са били ловци, които са воювали за териториите, където могат да се изхранват. Нужни са им били целеустременост и амбициозност. И досега носителите на кръвна група 0 се отличават с лидерски качества. Представителите на III (В) кръвна група пък се отличават със стремеж към независимост.

Съществуват четири допустими комбинации, които определят кръвната група:

α и β: първа (0)
A и β: втора (A)
B и α: трета (B)
A и B: четвърта (AB)

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *