Pages Menu
Categories Menu

Защо най-малкия брат трябва да се ожени за жена, която е била най-голямата сестра в семейството?

Семейството е едно мини общество. Затова има значение дали сте най-голямото или най-малкото дете в него. разберете защо!

дете
Ако мъжът ви спори с вас кой е стопанинът в дома, въпреки че вие отлично го знаете, не бързайте да му приписвате мания за величие. Може би причината е, че той е расъл като най-големия син в семейството и е свикнал да отговаря за по-малките си братя или сестри. А вие, драги господине, не бива да обвинявате жена си в лекомислие. Може би се държи така, защото е единствено дете на своите родители…

Година, пет, десет поживеят заедно съпрузите и търпението им свършва. Въпреки усилията, които полагат, така и не успяват да променят партньора си. И тогава, решително подават молба за развод. Но това съвсем не е задължително. Понякога е достатъчно просто да помислите и да разберете къде се коренят проблемите…

Най-много на всекиго от нас подхожда човек, с когото можем напълно да възпроизведем обстановката в дома на родителите си. Но за съжаление, точно това ни се иска да избегнем на младини. Затова ни привличат хора, с които имаме много сходни черти. Следователно е много вероятно по-големият брат на двама калпазани да си избере за спътник в живота жена, която е израсла с по-малки братя. И след известно време те започват яростно да се пазарят кой е главният в семейството. Това обаче няма да се случи, ако младежът свърже съдбата си с девойка, която е била най-малката в семейството – тя е свикнала всички командни постове да са разпределени още преди тя да се е родила.

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.