Pages Menu
Categories Menu

Защо трябва да имаме здравословно отношение към парите?

Парите разпалват войни и довеждат до екстаз, побъркват и даряват надежда. Можем да ги презираме, но не можем да минем без тях

парите
Парадоксът е, че знаем как работят парите, но така и не сме си изработили ясна формула на здравословни отношения с финансите, като сме затънали в стереотипи и… мистика.

ПАРИТЕ НИКОГА НЕ СА МНОГО

Попитайте когото искате – скромния пенсионер или милиардера, и той ще ви отговори, че за пълното щастие (или спокойствие) парите никога не стигат. Причините за финансовата „ненаситност“ са напълно банални и се свеждат до естественото желание на човека да живее по-добре, да яде по-сладко, да има повече, да премине на ново, по-скъпо ниво. Парите играят ролята на инструмент, който ни води в нирваната на притежанието.

Да желаеш и дори да обичаш парите, съвсем не е срамно. Главното е обаче да не се прекалява. Много е важно от самото началото да намерите достойно място за парите в йерархията на своите ценности. Именно достойно, тъй като както подценяването, така и преувеличението на тяхната значимост са еднакво пагубни.

Откриете ли това достойно място, ще имате и здравословно отношение към парите. Тяхното имане, или тяхната липса няма да ви вреди.

Най-добре е да живеете с мисълта, че парите са средство, което могат да се погрижат, когато е необходимо, за вашето здраве. Събирайте и спестявайте пари за здраве, без да ставате зависими от тях.

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.