Pages Menu
Categories Menu

Депресивност и стрес бяха причината да имам сериозни проблеми със здравето

Имах сериозни проблеми със здравето, заради състояние на депресивност. За мой късмет открих този чудесен билков продукт – капките Стресовитал

проблеми със здравето

За всичките 38 години, на които съм, сериозни проблеми със здравето не съм имала. Но, така се случи, че изпаднах в депресия, която ми създаде сериозни усложнения. За да се справя аз ползвах какво ли не. Взимала съм и антидепресанти, предписани от лекар. Ходех и на различни терапии, но без особена полза.

Истината е, че започнах да пия капките Стресовитал в период, в който се бях отчаяла напълно. Направо не можех да се понасям. Бях решила, че няма да взимам никакви лекарства, че няма да се лекувам, че ще направя онова, което искам. А онова, което тогава исках, е малко налудничаво. Но, тогава ми се виждаше добър избор. Исках да се преместя да живея на някое тихо място. Място, на което да няма много хора, и най-вече – никой да не ме познава. Самата аз не можех да се понасям тогава, какво остава за хората около мен. Оказа се, че точно хората около мен станаха причина да се стабилизирам.

Приятелка ми препоръча капките Стресовтиал. Тя знаеше за моите проблеми със здравето, или по-точно емоционалните проблеми, които имах, и реши че това ще е единственото решения за тези проблеми. И точно така се оказа – билки плюс подкрепа от приятел наистина се оказа печеливша комбинация за моето емоционално здраве.

Нина Аргирова от София

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *