Pages Menu
Categories Menu

Депресия след секс – деликатен мъжки проблем

Мнозинството от мъжете заспиват след секс, но около една трета изпадат в депресия


Това ще рече, че изпитат необяснима тъга също като жените, при които депресия след секс се среща често.

При мъжете това се смята за ново явление вероятно понеже векове наред те не разкриват чувствата си – притесняват се да не бъдат сметнати за слаби. Задържането на тези емоции обаче е още по-вредно.

Учените от университета в Куинсланд, Австралия, работят по проблема, за който се знае малко. Все повече мъже се осмеляват да го признаят пред лекарите си, а психотерапевтите не могат да бъдат полезни, защото не разполагат с достатъчно информация за природата на това депресивно състояние.

Проф. Робърт Швайцер открива възможна причина в мъжката психология

Докато прави секс, мъжът се чувства герой. После отново се превръща в обикновен човек. Неприятните емоции твърде вероятно се дължат и на резките промени в настроението – от желание, възбуда, еуфория, удовлетворение към успокояване, спадане на адреналина, възвръщане на нормалния сърдечен ритъм.

Австралийските учените са анкетирали 1208 мъже на възраст между 18 и 81 години в 78 държави. По-голямата част от участниците в проучването са хетеросексуални и с виеше образование.

41 % от мъжете са споделили, че са изпадали рядко в депресивни състояния след секс. 36,6% казват, че периодично им се случва да изпадат в депресия след секс. 4,4% признават, че изпитват подобни чувства почти всеки път или всеки път след секс.

Анализът на резултатите показва, че мъжете, които са с по-лабилна психика или са преживели наскоро стрес, са по-склонни към депресия след полов акт.

Това важи по-често и за мъже, които се впускат в секс за една нощ.

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.