Pages Menu
Categories Menu

Ето защо влюбеността е различна от любовта

Във влюбеността най-ценното е самият процес, приятните усещания от собствените емоции към обекта на страстта

влюбеността
Влюбеността прави важни чувствата и желанията, които нямат значение. Колкото по-дълъг е този процес, толкова повече ще продължат положителните емоции, защото човекът продължава да остава идеал, тъй като неговите недостатъци не се виждат от разстояние. В подобни случаи на влюбчивите хора несъзнателно им става изгодно „процесът на движение по посока на обекта на влюбеността” да продължи колкото може повече. С други думи, толкова дълго, че да стане невъзможно да се приближат някога окончателно до него.

В това е и главната разлика между влюбеността и любовта: любовта се гради не на неизвестността, а на доверието и приемането на реалния човек с всичките му недостатъци. Ако в първия случай обичат усещанията, които дава това чувство, във втория това е конкретният човек.

Ако сте заложник на илюзиите и собствените си усещания, стремите се през цялото време да се намирате във фазата на запознанството, това също сигнализира за СТРАХ ОТ БЛИЗКИ ОТНОШЕНИЯ

Да бъдеш фатална и тайнствена жена, може само от разстояние. Когато между хората има доверие, те са открити един пред друг. Именно в това е прелестта на любовта – възможността да си самият себе си.

Намирайки се постоянно в началната романтична фаза на отношенията, човек подсъзнателно избягва по-дълбоките чувства. Страхът да не изгуби контрол над себе си и да не изпадне в зависимост от любимия човек, пречи на отношенията да се развиват. Защото, ако се разкриеш пред този, който ти е скъп, можеш да изпиташ силна болка, ако се наложи да се разделите. Дори ако човекът има партньор, той не иска да е зависим от него, затова за всеки случай търси емоции на друго място.

Влюбеността дава възможност не само да се идеализира партньорът, но и самият ти да бъдеш идеален. Защото на етапа на ухажването всички се стремят да изглеждат в най-добрата си форма и да проявяват най-силните си качества. Такъв човек дълбоко в душата си се страхува, че него, истинския, с всичките му страхове и недостатъци, не могат да го обикнат. Той си слага маската на вечен романтик и се наслаждава на новите отношения и тяхната нетрайна идеалност.

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *