Pages Menu
Categories Menu

Има едно вкусно спасение от постнаталната депресия

Боровинката отдавна се нарича суперхрана. И наскоро учените разкриха една нова полза от боровинката – тя се бори с постнаталната депресия


Боровинките съдържат аминокиселини – триптофан и тирозин. Те компенсират необходимостта от протеин, който се появява след раждането и води до намаляване на нивото на хормоните, които предизвикват добро настроение.

Учените са открили: на петия ден след раждането, ако една жена започне да приема добавки с боровинки, тогава настроението й не се влошава. Междувременно в този момент обикновено се появява отрицателното настроение. И когато чувството на тъга или копнеж е силно, рискът от пълна депресия се увеличава четирикратно.

Постнаталната депресия се среща при всяка пета жена. Обикновено започва в първия месец след раждането. Но по принцип тя може да се почувства по всяко време през първата година от живота на детето. Между другото, много жени не знаят, че имат депресия, тъй като постнаталната депресия се развива последователно.

Анализът на състоянието на 41 жени, на свой ред, показа ползи от консумацията на боровинки. Това не е първият път, когато експертите говорят за положителния ефект на боровинките върху мозъка. По-рано беше доказано, че боровинката увеличава мозъчната сила при възрастните хора, като увеличава притока на кръв. Колкото по-активен е кръвотока, толкова повече кислород и хранителни вещества навлиза в мозъка.

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.