Pages Menu
Categories Menu

Как да не станем заложници на романтичните илюзии?

Романтичните илюзии могат да бъдат причина за много разочарования. Как да си ги спестим?

романтичните илюзии
„Когато човек се влюбва, започва с това, че мами себе си, а завършва с това, че мами другите.”

Оскар Уайлд

Еуфория, ярки емоции, възбуда, -желание, радост… Изпитваме всички тези чувства, когато сме влюбени. С течение на времето емоциите се уталожват и постепенно изчезват силните изблици. Как да не станем заложници на романтичните илюзии?

При някои мимолетното увлечение прераства в зрели отношения. Но има хора, които не могат да живеят без усещането за нещо ново, което получават именно от влюбеността. Те започват романи отново и отново независимо от разочарованията във финала на отношенията, защото само състоянието на влюбеност подхранва емоциите им и придава смисъл на живота им. Когато не са влюбени, задължително се намират в депресия. Какво е това: романтизъм, начин на живот или форма на зависимост?

Съвсем не е задължително вечно влюбеният човек да изпитва самота: той би могъл да има семейство и дори деца. Но това никога не е преграда за непрекъснатото търсене на идеала и на нови усещания. Ако има семейство, то когато отношенията се изчерпят, „романтикът” се връща в своя монотонен и скучен живот, съжалявайки за изгубените илюзии.

Ако пък човекът е свободен, той започва да изпитва още по-силно чувство на самота и тъга, тъй като не му върви в личния живот, защото всичко „не е това” и всички те „не са онези”

Всеки от нас има идеален образ на любимия човек. Но някои хора толкова зациклят върху своите романтични илюзии, че изобщо не забелязват реалността. Те живеят в търсене на идеала, но не го намират, защото обичат не човека, а измисления образ – тоест своите собствени чувства към него. При по-близки и доверителни отношения става очевидно, че предметът на любовта не съответства на идеала, така че той го изоставя и пристъпва към търсене на нов.

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *