Pages Menu
Categories Menu

Как да се избавим от чувството за вина?

Чувството за вина може да бъде както причина за стрес, така и за много провали в живота. Затова трябва да се избавите от него

чувството за вина

Съществува една такава закономерност: при ръководителите и членовете на правителства чувството за вина е развито в най-малка степен или напълно отсъства.

Същото е положението и при мерзавците, негодниците, циниците и други безсъвестни хора. Затова няма нищо чудно, че често на власт виждаме не особено нравствени хора. Но това в никакъв случай не означава, че властта е мръсна работа и че всички хора, заети в тази сфера, са мерзавци и негодници. Всеки трябва сам да реши как да се справи със съвестта си, никой няма да право да му нарежда. А от чувството за вина задължително трябва да се откажем.

Когато помолим за прошка, признавайки грешките си или разкайвайки се в църквата, ние се избавяме от чувството за вина и веднага ни олеква. Трябва да следим покаянието да не премине в зависимост от манипулаторите, защото на тях точно това им е нужно. Искайки прошка, човек признава грешката си, за да се отърве от чувството за вина. А манипулаторите постоянно ще ни напомнят тази грешка, за да не позволят вината да изчезне. Не се поддавайте на такива провокации! Трябва да се моли за прошка за извършена грешка само един-единствен – пръв и последен, път!

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *