Pages Menu
Categories Menu

Капките Стресовитал се справят ефективно с най-упоритото безсъние

Аз страдах от доста упорито безсъние, причинено от… и аз не знам от какво. Факт е, че преди за започна да ползвам Стресовитал, аз не бях спала нормално

безсъние

Да се лекува безсъние е невъзможно. Но да се справи човек с безсънието е напълно възможно.

Аз знам, че едва ли има човек, който да няма и никога да не е имал, проблеми с безсънието. Все така се случва, че се появява нещо, което провокира неспането. И не за друго, а за да ни напомни, че човешката душа е нещо уникално, нещо неповторимо и нещо, което може да се обърне срещу теб в най-неподходящия момент.

Не мога да кажа какво точно провокира моето безсъние. Не знам защо започнах да не спя. И не знам откъде се появи, но знам че вече го няма. Капките Стресовитал ми помогнаха да премина през този период на неспане сравнително бързо. И не особено трудно, както се полага на билков препарат.

Доволна съм от капките Стресовитал. Доволна съм, защото не действат по начин, по който да засягат будната и светла част от деня. Когато трябва да спя, аз спя, а когато трябва да съм будна – аз съм свежа и много, много приятно изпълнена с енергия.

Препоръчвам капките Стресовитал на всеки, който до този момент неуспешно се е борил с безсънието. Със сигурност ще ви помогнат!

Никол Георгиева на 32 години от София

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *