Pages Menu
Categories Menu

Кои признаци на депресия остават незабелязани?

Има някои признаци на депресия, които остават незабелязани. Това забавя лечението и влошава състоянието


Има случаи на депресия, които се задълбочават, тъй като заболяването остава незабелязано. Съществуват признаци на депресия, които помагат за ранното ѝ диагностициране. Нека разберем кои са те.

Депресията е истинската епидемия на нашето съвремие, а повечето хора не разпознават нейните признаци, защото ги смятат за банални. Невинаги ги разпознават и лекарите, показва проучване в САЩ.

Анализ на здравните данни на 6,9 мл н. възрастни и юноши сочи, че американците днес докладват повече психосоматични симптоми на депресия в сравнение с 80-те години. „Това изследване показва увеличаване на признаците, които хората дори не знаят, че са свързани с депресията“, предупреждава
Джийн Туендж, шеф на екипа, направил анализа.

Симптоми на депресията са липса на апетит, проблеми със съня, неспособност за концентрация, безпокойство, чувство за претовареност.

Проучването установява, че в сравнение с 80-те години тинейджърите са с 38% по-предразположени към проблеми с паметта и със 74% повече проблеми със съня. 50% от студентите се чувстват претоварени. Възрастните най-често докладват за лош сън, липса на апетит и чувство на безпокойство.

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.