Pages Menu
Categories Menu

Опознайте любовта, преди да я изпитате

Трябва да се постараете да опознаете любовта, преди да я изпитате. Някои хора започват отношения, защото в живота не им достига цел, страст

любовта
Тези хора не се опитват да си изяснят собствените мотивации, а си създават изкуствено цел в живота – измислят си любов. Рано или късно такава връзка завършва и човекът отново остава насаме със себе си.

Ако не ви стигат сили да погледнете истината в очите, на смяна на една влюбеност идва друга – и така до безкрай. За съжаление, влюбеността не помага да се решат съществуващи проблеми, а още повече ги заплита, защото, докато сте отлагали решаването им на втори план, времето е отминало и ситуацията вече не може да се промени във ваша полза. В този случай проблемите заявяват за себе си с още по-голяма сила; а вие, щом еуфорията премине, се връщате към още по-дълбока депресия в собствения си живот.

Ако се опитвате с помощта на ново влюбване да забравите проблемите със съществуващия партньор, ви рчаква още по-голямо разочарование. Проблемите в отношенията не възникват на празно място и ако не сте ги решили с един човек, автоматично ги пренасяте и в новите отношения, като периодично се учудвате защо толкова не ви върви в любовта?

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *