Pages Menu
Categories Menu

От какво всъщност ни е страх?

Страх от смъртта, страх от живота – човек изпитва много страхове, докато е жив. И страхът всъщност е една от причините животът ни да продължи по-дълго

Ако страхът от смъртта вече забележимо усложнява живота ви, но все още не смятате това състояние за нормално, трябва да се опитате да разберете от какво именно се страхувате. Не бързайте с отговора. Защото често танатофобията се маскира под съвсем други страхове.

Страх да изгубиш контрол

Тревожните хора, които не се доверяват на никого, се опитват винаги да държат ръката си на пулса. И осъзнаването на факта, че смъртта е неизбежна независимо от усилията, може да ги доведе до па-ническо състояние. Така че в подобна ситуация трябва преди всичко да се справите с тревожността.

Страх от „адските мъки“

Някои вярващи възприемат религиозните догми прекалено буквално, по средновековному, и абсолютно сериозно смятат, че в ада грешниците ги очакват дяволи с тигани, за да ги изпържат. Ако някого го посещават подобни мисли, най-доброто лекарство ще стане разговорът със свещеник.

Страх от болка и страдания

Мнозина пък се страхуват не от самия факт на смъртта, а от болестите с летален изход. Страхуват се да не се превърнат в бреме за близките си и да прекарат последните години от живота си в немощ. Затова на този страх са най-силно подложени хората с „лоша наследственост“, чиито роднини са починали от сериозни заболявания. И в този случай е важно да се разбере, че първо, наследствената предразположеност не е присъда. Не е сигурно, че ще развиете същата болест, от която дълго е страдала прабаба ви. И второ, с негативните си настройки само увеличавате риска. Да не забравяме, че мисълта е материална!

Разбира се, това далеч не изчерпва списъка с всички страхове, които се крият под маската на танатофобията. Главното, което трябва да стане ясно, е фактът, че е напълно реално най-страшният страх да бъде преодолян, стига да има желание. И разбира се, да не забравяме за профилактиката – активен, наситен живот и оптимизъм. Не се страхувайте от смъртта и бъдете щастливи!

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.