Pages Menu
Categories Menu

Психолозите препоръчват да се отървете от депресията чрез пеене

Депресията може да бъде победена с пеене. Това се отнася най-вече за следродилната депресия

пеене
Учените от Университетския колеж в Лондон разкриха невероятна особеност: пеенето може да ускори възстановяването след потиснатост, съобщава Би Би Си . Както показва проучването на 134 майки, жените, които са участвали в групови уроци по пеене с деца, са се справили много по-бързо с проблема с депресията.

Колкото по-рано жената побеждава депресията след раждане, толкова по-малко тя и нейното дете ще страдат. Според статистиката всяка една от осем жени, които наскоро са станали майки, страда от депресия.

По-рано бе доказан положителният ефект от пеенето върху възрастните и хората с деменция.

Жените бяха разделени на три групи. Първата група жени са съставили групи за пеене, втората – в творчески сесии, подобни на игра. Третета група е била контрола (жени просто подкрепени членове на семейството, взима ли са антидепресанти и са практикували лека гимнастика).

Като част от уроците по пеене майките трябвало да научат песнопения и песни от различни страни. Освен това те изпълнявали и нови песни за майчинството. По този начин, жените от първата група с умерена и тежка депресия отбелязват по-бързо подобрение на статуса, в сравнение с жените от други групи. През първите шест седмици при първата група депресията намаляла с 35%. Като цяло, обаче, всички групи започнали да се чувстват по-добре, докато участвали в 10-седмичното проучване.

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.