Pages Menu
Categories Menu

С негативизъм и конформизъм кариера не се гради!

Помислете дали не спадате към доста широката и разнолика категория на
негативистите и конформистите

кариера
В нея влизат онези, които са вечно настроени за провал – „Това няма как да стане“, вечно мрънкат -“ Е сега пък защо и това“, оплакват се, правят се на жертва – „Все на мен“, и т.н. Тези хора са изключително натоварващи за другите и е съвсем разбираемо защо колегите се стар-ят да ги избягват.

Отделен неприятен вид са конформистите.

Ако думата ви е непозната, вероятно не сте от служителите, които съвсем съзнателно изповядват тази философия. А тя е да се приспособяват и присъединяват към силните независимо от своите ценности, принципи, справедливост. Но е възможно да я следвате и инстинктивно, като в поговорката „Преклонена главица сабя не я сече“, в резултат на възпитание или заради миналия си опит.

Отчасти е вярно, че ще си живеете по-лесно, ако примерно никога не противоречите на шефа, без значение какво всъщност мислите. Но има ситуации, в които колегите очакват да ги подкрепите даже и с това да ядосате началника. “ Да се цепиш от колектива“ не е пряк път към любовта на колектива.

Впрочем конформизъм означава и да сте винаги съгласни с преобладаващото мнение. Това само на пръв поглед е вписване в колектива. По правило хората не се преизпълват с уважение към онзи, който никога няма свое собствено мнение. Смятат го за некомпетентен, глупав, страхлив и прочие все неприятни неща.

Няма страшно да откриете у себе си някой от тези признака или други, които развалят взаимоотношенията ви с колегите

Направили сте първата стъпка – анализирали сте възможните причини. Остава да планирате как да се справите с лошите си навици.

Няма да е лесно, но целта си заслужава – ще работите по-добре в екип и ще имате по-големи шансове за развитие в кариерата. И със сигурност ще се чувствате по-щастливи на мястото, на което прекарвате една трета от живота си.

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.