Pages Menu
Categories Menu

Със Стресовитал победих паниката и неврозата

Аз изпадах в паника в големите магазини. Направо полудявах, ако трябва да отидем с децата в мола. Как съм се оправяла, само аз си знам

Да имаш паника е като да носиш постоянно със себе си бомба, която не знаеш кога ще избухне. Да, нещо като бомба със закъснител в собственото ти тяло. За мен беше истинско изпитание да ходя на места, на които има много хора. А имам малки деца, не може да не излизаме. известно време ходех на терапия, пих някакви хапчета. Проблемът леко отшумя, но се върна с нова сила.

В едно с паниката, имах и моменти, в които изпадах в нещо като нервни кризи. Не знам невроза ли се вика, или нещо друго, но излизах извън кожата си. Бяха редки тези моменти, но все пак ги имаше.

И понеже трябваше да се справя с паниката, както и да се погрижа нервните изблици да не зачестяват, стигнах до извода, че ще е нужно да пия нещо по-редовно. Не ми се искаше това да са хапчета, защото от тях не ми ставаше добре. Така се насочих към билковите продукти. Спрях избора си на капките Стресовитал, защото са билкови и нямат странични ефекти

И, за моя голяма изненада, те ми подействаха добре. След 10 месеца редовна употреба на капките Стресовитал аз се чувствам много добре – спокойна и уравновесена. Може би след време ще подновя приема на Стресовитал, но засега нямам нужда. Справям се добре.

Антония Васева от София

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.