Pages Menu
Categories Menu

Спящият човек е открит за предаване на енергия

Навярно сте забелязали, че малкото дете спи спокойно в обятията на майка си, независимо че около него е шумно

Енергията на майка му го защитава от вредните енергийни и шумни въздействия.

Но, ако го сложите да спи в чужд дом, на ново място или при чужди хора, понякога то не може да се успокои и да заспи дълго време. Детето чувствително реагира на измененията в средата и му е крайно некомфортно от чуждите енергии.

Възрастните, с извести изключения, не са така чувствителни. Но има правила, които е добре да се спазват.

Например не трябва без крайна необходимост»да дремете на обществени места пред очите на всички. При струпване на хора в закрито пространство енергиите преминават между хората и спящият човек не е в състояние да управлява тези процеси.

Друга полезна препоръка е по възможност да не допускате чужди хода в спалнята си. Във всеки случай не го пращате умишлено. От векове съпружеското ложе е пазено от чужди очи. Колкото по-малко хора видят постелята ви, толкова по-чисто ще е мястото ви за спане и толкова по-добре ще се чувствате там.

Мъжът и жената, които спят добре заедно, са голяма рядкост. В същото време това е един от показателите за взаимоотношенията в двойката

Ако двамата не могат да спят нормално и да се наспиват добре един до друг, значи между тях съществува бариера -скрита или явна, във вид на разногласия, неприемане и недоволство един от друг. Денем това
неприемане може да се контролира, но насън, когато протичането на енергии е спонтанно, дискомфортът става осезаем.

Той може да остане незабелязан и за самите съпрузи, но детето винаги го отразява. Ако ви е трудно да сложите малкото да спи, ако сънят му е неспокоен, често се буди и с това изтощава родителите си, като не им позволява да се наспят добре, значи в дома присъстват тежки чувства, на които малкият човек не може да не реагира.

Вярно е и обратното: ако на двамата им е добре да спят заедно, то и в живота им всичко е наред. Пример за това
е двойка влюбени, които сладко спят прегърнати и в походна палатка, и в кралско ложе с балдахин. На тях им е истински комфортно в енергийното поле един на друг.

Най-често още преди настъпването на разрива двамата съпрузи престават да спят заедно. Интимният живот може и да продължава, но не могат да са един до друг цяла нощ. Независимо от обясненията, които се дават за подобна ситуация, това е сигнал, че на тънките нива пукнатината в отношенията вече е налице и е време да се предприеме нещо.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.