Pages Menu
Categories Menu

Стрес и паника в офиса – кой е виновен?

Има много стрес и паника в офиса. И най-вече този стрес и тази паника се появяват от неприятните ситуации между хората. Кои са те?

паника
Шефът ви е ядосан, кара ви се, но не вие имате вина, а колегата ви. Много е възможно този колега да седи до вас, да слуша упреците на началника и да си трае.

Намирате се в деликатна ситуация. Неудобно ви е в прав текст да заявите, че виновен е колегата, защото сякаш го предавате. Този мотив не бива да ви ръководи, щом наистина нямате вина, а пък виновният подличко мълчи. Ако нещо ви спира, трябва да е друго съображение – че началникът ще се почувства некомпетентен кой от подчинените му с каква работа е натоварен и още повече ще се ядоса.

Налага се да постъпите хитро

След като послушате мълчаливо и изчакате
шефът да се поохлади, вмъкнете нещо от сорта: „Разбирам, ядосан сте, че онази част от проекта, която трябваше да свърши Иван, не се е получила. Готов съм да помогна. Какво мога да направя?“ Това е елегантен начин да заявите няколко неща едновременно: че шефът не се кара на правилния човек, но този човек не се сърди, внася яснота мимоходом и е готов да съдейства. Началникът ви не е глупак, ще схване какво се случва. Или ще се захване с Иван, или ще започне конструктивен разговор кой какво да прави, за да се реши проблемът.

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.