Pages Menu
Categories Menu

Завистта и пасивно-агресивното поведение в службата може да провалят кариерата ви

Чести грешки, която повечето хора не се усещат, че правят в службата, е т.нар. пасивно-агресивно поведение и завистта


Може да не проявявате грубост и да не се подигравате на колегите си. Но признак на това поведение е да не умеете да слушате с интерес, да прекъсвате, да пренебрегвате това, което казват, умишлено да ги изключвате от разговора. По този начин ги омаловажавате, а, съгласете си, никой не обича да се чувства така. Те не споделят лични вълнения, говорят за общата ви работа. Дори да не ви е важно и интересно това, което казват, сте длъжни да проявите уважение. Ако не го правите никога, отблъсквате колегите си. С право ви смятат за високомерни или просто за невъзпитани.

Психолозите твърдят, че обикновено пасивно-агресивно поведение имат хората, които не са достатъчно уверени в способностите си. Може и да не си дават сметка, а инстинктивно да се стараят да принизят другите, защото те са потенциална заплаха.

B тази връзка друга грешка е завистта.

Възможно е и това чувство да не осъзнавате. Но ако никога не можете да изцедите и дума за похвала или поне усмивка към колега, който добре се е справил с работата, постигнал е някакъв успех, съобщил е за радостно събитие в личния си живот, вероятно точно завист ви разяжда.

Глупава е мисълта, че хубавите неща в работата или в живота са определен брой и щом някой друг ги получава, остават по-малко за вас. Най-лесният начин да накарате хората да ви харесват е да признавате постиженията им, да се радвате заедно с тях или да им съчувствате, когато се налага.

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.